Uczestnictwo w warsztatach kulinarnych to prosta droga do pozyskania przydatnych umiejętności – powtórzenie podstaw gotowania,
Trudno jest uważać, że barszcz czerwony to potrawa tylko świąteczna, którą podajemy zwykle w czasie
Dzieci uwielbiają brać udział w gotowaniu – wybierać i przynosić składniki czy ozdabiać ciasta. Chciałabyś
Produkty fermentowane po okresie odsunięcia na dalszy plan znów powróciły do menu Polaków. Do kapusty
W sałatce warzywnej, w zupie, na kanapce lub w formie dodatku do drugiego dania –
Wielu z nas nie wyobraża sobie poranka bez filiżanki ciepłej, smakowitej kawy, która w kilka
Kiszonki z warzyw są tak silnie zakorzenione w tradycyjnej kuchni polskiej, że w naszym odczuciu
Osoby, które produkują na własną rękę domowe alkohole na bazie spirytusu lub wódki, czasami mogą
Kapsułki do Nespresso są jednymi z najstarszych na rynku. Zostały opatentowane w Szwajcarii już w